Modda Hakkında Haberler

HABERLER

TÜGİAD'dan İTO'ya ziyaret

TÜGİAD'dan İTO'ya ziyaret

TÜRKİYE Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ege Şubesi yönetimi, İzmir 2030 projesi kapsamında İzmir Ticaret Odası (İTO) Başkanı Ekrem Demirtaş'ı ziyaret etti. TÜGİAD Başkan Yardımcısı Serdar Gökhan Arıkan başkanlığındaki bir heyet, İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş'a ziyarette bulundu. TÜGİAD Başkan Yardımcısı Serdar Gökhan Arıkan ve TÜGİAD Ege Şubesi Başkan Yardımcıları Taner Akçınar ile Can Yavaş, TÜGİAD Ege çalışmaları hakkında bilgi verdi ve 2016 yılında başlatılan 'İZMİR 2030' platformu çalışmalarını anlatarak, bu çalışmalarda İTO ve Ekrem Demirtaş'ı da yanlarında görmek istediklerini belirtti. TÜGİAD Ege Şubesi üyelerinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten Demirtaş da İzmirli genç işadamlarının enerjisinden ve çalışmalarından memnuniyet duyduklarını belirterek şunları söyledi:

"TÜGİAD Ege şubesi seçkin üyeleri olan ciddi bir yapılanma. Sizlerin bir çoğunu yakından tanıyoruz. Ülkemiz zor günlerden geçmektedir. Bu zor günlerde sivil toplum örgütlerinin çok üretken ve aktif olması gereklidir. Sivil toplum örgütlerinin varlığı, yaptığı çalışmalar ve güçleri o toplumun gelişmişliğini ve gücünü gösterir. Bu nedenle İzmir Ticaret Odası olarak her türlü organizasyonunuzda burası sizin eviniz sayılır. Ayrıca, başta girişimcilik alanında olmak üzere ortak çalışma alanlarında projeler yapmamız da mümkündür. Odamızın ilgili konularındaki kadroları ile iletişim ve işbirliği içine girebilirsiniz. İZMİR 2030 platformu çalışmalarınızı da izliyoruz. Ülkemiz zor günlerden geçse de, hayat devam ediyor. Ülkemizin, şehrimizin gelişimi için yapmamız gerekenleri yapmaya devam edeceğiz. İzmir ve Türkiye ekonomisinin sorunlarını çok iyi biliyoruz. Bu sorunların çözümleri hususunda da İzmir Ticaret Odası olarak ciddi çalışmalarımız ve takibimiz söz konusu. Bu zor günleri öncelikle sakin kalarak, hesapsız risklere girmeden, dövizle borçlanmadan kaçınarak geçireceğiz." TÜGİAD Ege Şubesi Başkan Yardımcısı Serdar Gökhan Arıkan ise "İzmir Ticaret Odası'nın üretken ve vizyoner çalışmalarını ve ülke sorunları karşısındaki duruşunu takdir ve saygı ile takip ediyoruz. Bizlerde TÜGİAD Ege Şubesi olarak şehrimize ve ülkemize katkı sağlayabilecek çalışmalar yapmak istiyoruz. Bu yolda sizleri yanımızda görmek bize güç verecektir" dedi.

Ziyarete TÜGİAD Ege Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri İlker Erdiliballı, Av. Fatih Kanmaz, Hatice Oflas, Medya Venüs Bağdatlı Ay ve Melih Sebastien Durmuş da katıldı.